divendres, 24 de febrer del 2012

Mobilitat sostenible al Por d'Alcúdia

Avui hem fet l'escola pels carrers del Port.Miquel Angel del GOB ens ha guiat per diferents lloc per a desenvolupar tota una serie d'activitats amb l'objectiu de prendre consciència de les conductes mes habituals dels ciutadans i que hauriem de corregir i canviar.
En primer lloc ens traslladat al creuer de l'edifici povialsa.Allà hem registrat els hàbits de mobilitat amb el cotxe.Hem observat que la malloria dels desplaçament es realitzen amb cotxe nomes amb una persona.Una mitjana de 150 cotxes en 10 minuts,el que suposa  930 cotxes a l'hora i    7440 en una durada d'una jornada laboral, el això suposa de despeses indivuduals i a més de contaminació i renou afegit.
A continuació hem comprovat la contaminació acustica que genera aquest renou i com ens pot influenciar sobre tot a persones discapacitades com persones cegues.
Sobre les 11,30 , després de posar en comú les observacions realitzades per cadascú dels 5 grups hem fet una aturada per berenar i jugar una estona.
A les dotze hem començat una altre activitat que consistia en  realitzar una enquesta per conèixer l'opinió de les persones sobre el transpor en bicicleta i en ferroacarril.el 90% de les persones enquestades estaven d'acord en facilitar la mobilitat tant en bicicleta realitzant carrils bici per conectar els diferents nuclis urbans d'Alcúdia, com en realitzar el ferrocarril Alcúdia - Palma per facilitat la mobilitat per diferents raons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada